Seosko domaćinstvo Jevtić - Velike pčelice

Opšti podaci
Broj oglasa:129
Vrsta Oglasa:Iznajmljivanje
Vrsta Nekretnine:seosko domaćinstvo
Adresa: Srbija, Šumadija, Kragujevac, srednjoselska 54e
Cena:EUR 20 dnevno
Opis:

Preporučujemo od srca ovo divno, autentično šumadijsko seosko domaćinstvo, nadomak Kragujevca u selu Velike Pčelice.

Na idealnoj uzvišici iznad sela, u prelepom prirodnom okruženju ušuškano je Domaćinstvo Jevtić gradjeno davnih godina a sada, sa puno pažnje, ukusa i ljubavi - pretvoreno u pravi mali turistički raj. Zelenilo, voćnjaci, šljivici i vinogradi okolo, a u dvorištu divna autentična Srpska seoska kuća - pretvorena u pansion.

Pored glavnog, u dvorištu se nalazi još nekoliko starinskih pomoćnih objekata, roštilja, tremova, bunar - koji stvaraju utisak da kada kročite u dvorište, kao da ste ušli u neki poseban svet... Sve originalno, starinsko, sa puno prelepih detalja, cveća, tradicije i uspomena. Učiniće da se vratite u neko davno zaboravljeno vreme - vreme mira, spokoja, ptičjeg cvrkuta, zrelih šljiva, hladne bunarske vode... Divna domaćica Suza pobrinuće se da vam prosto bude žao - kada budete odlazili.

Na raspolaganju gostima cela kuća iz dva nivoa, u gornjem trpezarija sa kuhinjom, kupatilo i velika spavaća soba sa 4 ležaja, u prizemlju, stari - autentični podrum od kamena u kojem je leti hladno, a zimi toplo - pretvoren u kutak za mirno opuštanje uz kaficu...,

20 € smeštaj dnevno - po osobi. Deca do 3 godine gratis. Preko 3 godine 50% cene.

Najam celog objekta 80 € dnevno.

Besplatni wi-fi, kao i mogućnost dogovora sa domaćicom oko doručka ili eventualnog obroka pružaju dodatnu pogodnost. Naglašavamo da je čitavo domaćinstvo Jevtić svojevrsni muzej Srpskog šumadijskog sela, gradjeno gotovo više od veka. Zaštitnica ove kuće je divna noćna ptica Sova u čiju ćete čast videti dosta suvenira, ukrasa, detalja, pa... Ko zna - možda je i lično upoznate... Prijatan odmor i Dobro nam Došli!

Broj soba:???
Pogled:Pogled na planine
Broj ležajeva:4
Kontakt telefon:Telefon
Dodatne informacije
Reference:
Tip terase:Otvorena terasa
Tip gradnje:Čvrsta
Opšte informacije
  • Srbija, Šumadija, Kragujevac
    • Seosko domaćinstvo, 2sobe
  • IznajmljivanjeEUR 20
Oglas je postavio:
Menadzer

Vaš oglas?

Da li želite iznajmljivanje  prodaju?

istaknite vaš oglas


Karta
^ Gore