TARA 70a izvor vode autonomija

Opšti podaci
Broj oglasa:135
Vrsta Oglasa:Prodaja
Vrsta Nekretnine:zemljište
Cena:EUR 75 000 Prodaja
Opis:

Izuzetna lokacija na Tari, jedna od najlepših a nalazi se na 1380 m n. v. U ponudi su dva prelepa placa ukupne površine 69,93 a. Brojevi parcela su 1154 i 4328 KO Kremna, uknjiženo 1/1.

Na samom placu postoji izvorište sa kapacitetom od 38 l/h koje nikad ne presušuje a urađena je i kaptaža i postavljena cisterna od 3t, u neposrednoj blizini placa na udaljenosti od oko 100 m se nalazi izvor vode Bogdanovac tako da vode ima značajno! Jedan od placeva je dobrim delom pod divljom borovnicom i četinarima.

Prilazni put do lokacije je iz dva pravca povezana sa glavnom saobraćajnicom na relaciji Mokra Gora, skijalište Čarobni breg, Sekulić, Zaovine, Mitrovac. Udaljenost placa od asfaltnog puta je sa jedne strane 150m a sa druge 500m.

Lokacija ima svoju autonomiju, mir i istinskim ljubiteljima prirode pruža potpuni doživljaj! Ove dve parcele deli put ili bolje reći povezuje ih, koji je kategorisan ali faktički ga samo mi koristimo jer obezbeđuje prilaz lokaciji. Obe parcele se prodaju zajedno jer samo tako dolazi do izražaja lepota prirode, autonomija lokacije.

Cena je 75000 eur moguć dogovor.

Za sve informacije pozvati tel/viber +381 621093588

Direktna prodaja od vlasnika.

Pogled:Pogled na planine
Šta je u blizini?:skijalište, jezero Zaovine, vrh Tare
Napomena:za ljubitelje čiste netaknute prirode
Kontakt telefon:Telefon
Površina:70 ari
Opšte informacije
  • Srbija, Zapadna Srbija, Tara
    • Zemljište
  • ProdajaEUR 75 000
Oglas je postavio:
Slobodan958

Vaš oglas?

Da li želite bržu  prodaju?

istaknite vaš oglas

^ Gore