Ub

Prodaja nekretnina u Ubu – Vaša prilika za idealan dom!

Tražite savršeno mesto za život ili investiciju? Ub je pravo rešenje za vas! U ponudi imamo raznovrsne nekretnine koje zadovoljavaju sve vaše potrebe i želje.

Zašto odabrati Ub?

1. Mirno okruženje: Ub je poznat po svojoj mirnoj i prijatnoj atmosferi, idealnoj za porodičan život. Uživajte u svežem vazduhu i prelepim pejzažima koje ovo mesto pruža.

2. Odlična lokacija: Ub se nalazi na samo 50 km od Beograda, što ga čini savršenim mestom za one koji žele da budu blizu glavnog grada, ali daleko od gradske gužve. Povezanost sa autoputem E-763 omogućava brzu i laku komunikaciju.

3. Pristupačne cene: Nekretnine u Ubu su znatno pristupačnije u poređenju sa cenama u velikim gradovima. Ovo je idealna prilika za kupovinu stana, kuće ili zemljišta po povoljnim uslovima.

4. Raznovrsna ponuda: Bez obzira da li tražite stan, kuću, vikendicu ili građevinsko zemljište, kod nas ćete pronaći nekretninu koja odgovara vašim potrebama. Svi objekti su građeni po najvišim standardima kvaliteta.

5. Zajednica i infrastruktura: Ub nudi sve što je potrebno za kvalitetan život – škole, vrtiće, dom zdravlja, trgovine, sportske i kulturne sadržaje. Osećajte se kao kod kuće u prijateljskom i sigurnom okruženju.

Ub, prodaja kuća, seoska domaćinstva

  • Srbija, Šumadija, Ub
    • 4sobe
    • Ukupan broj spratova: 2
    • Ukupna površina: 180 m2
  • EUR 60 000
Na prodaju poljoprivredno domacinstvo, sa pripadajucim pomocnim objektima, stala, garaza, starija kuca,...
^ Gore